آموزش وردپرسامنیتطراحی سایتهاست

بررسی ارور Request timeout علت و نحوه چگونگی رفع آن

اگر در دنیای وب فعالیت دارید و از آن به صورت روزمره استفاده می‌ کنید، ممکن است با ارور Request timeout 408 مواجه بشوید. در این مقاله به بررسی و رفع این ارور می‌ پردازیم. ولی قبل از اینکه به رفع این مشکل رو شروع کنیم، نیاز است کمی درباره ساختار درخواست ها در وب آشنا بشویم.

رفع ارور request timeout | یک مرد ناراحت از پیدا نکردن و سوال داشتن

ارور request timeout چیست؟

اول به بررسی مفهوم timeout می پردازیم که قسمت مهم و اصلی Request Timeout می باشد. Timeout به معنی بسته های کوچک سرگردانی از داده و هدر است.

در بخش هدر اطلاعات هویتی قرار دارد. برای مثال فرستنده این درخواست کیست یا اینکه گیرنده کجاست. داده هم همان اطلاعاتی از قبیل عکس و نوشته و داده های مختلف است که فقط توسط گیرنده قابل خواندن است.

در هدر این بسته های کوچک،‌ عنصر دیگری به نام time وجود دارد که مشخص می کند این بسته سرگردان چند وقت است در سرور در حال حرکت است. از طرفی، سرور یک عنصر به نام timeout دارد که مشخص میکند هر بسته چه مدت زمانی اجازه چرخیدن و ماندن در سرور دارد. وقتی مدت زمان time از timeout سرور بیشتر شود، سرور اون داده بسته (درخواست) رو حذف یا به اصطلاح دراپ می کند.

request چیست؟

حتما در دنیای وب کلمه Request به گوشتان خورده! به صورت ساده، ارسال درخواست یعنی به سایت مد نظر خود اعلام کنید که یک صفحه یا محتوای خاص می خواهید.

برای بهتر درک کردن این موضوع، بیایید اول از یک مثال ساده تر شروع کنیم. احتمالا شما در حال حاضر از ماوس و کیبورد برای ارسال درخواست های خودتان به کامپیوتر استفاده می کنید و کامپیوتر با باز کردن عکس یا پوشه مد نظر جواب درخواست شما را می دهد ولی در دنیای وب این قضیه کمی متفاوت تره. چونکه برخلاف کامپیوتر شخصی شما، فایل ها و داده های درخواستی در نزدیک شما نیست!

ممکنه این داده ها کیلومتر ها از شما فاصله داشته باشند. حال برای دسترسی به این فایل های دور از دسترس، نیاز به یک سیستم یا مکانیزمی هست به نام مکانیزم درخواست. در این مقاله قصد بررسی این مکانیزم نخواهیم داشت.

رفع ارور request timeout | پیدا نکردن پوشه

رفع ارور Request timeout

این مشکل هم مانند تمامی مشکل های موجود در سطح وب قابل حل شدن است. نیازمند یک سری اقدامات از طرف کاربر یا سرور است. اگر که در وبسایتی ورود کردید و این ارور رو دریافت کردید، بررسی رفع این ارور توسط کاربر رو مشاهده کنید. اگر یک وبمستر هستید و این ارور رو به کاربرای سایت نمایش میدهد، راهکار های موجود برای مدیر وبسایت رو مشاهده کنید.

در ادامه، به بررسی ارور از این دو جهت می پردازیم.

رفع ارور request timeout از کاربر

دلیل اصلی ارور Request timeout معمولا از سمت سایت بوده و ربطی به کاربر نداره. ولی با این حال شما میتونید اقداماتی رو از سمت خودتون انجام بدید. با استفاده از تغییر راه ارتباطی خودتون با سایت این مشکل رو حل کنید.

بررسی url یا آدرس سایت

برخی مواقع به دلیل یک اشتباه تایپی کوچک ممکنه این ارور رو دریافت کنید. بهتر است یک بار آدرس وبسایت مدنظر رو چک کنید.

رفع ارور request timeout | یک زن عجله و هراسان

صفحه را ریفرش کنید

یک ریفرش ساده می تواند پاسخی برای مشکل شما باشد. با فشردن کلید F5 در صفحه مد نظر این کار رو میتونید انجام بدید. یا که به صورت دستی در کنار آدرس وبسایت صفحه را ریفرش کنید. با استفاده از کلید ترکیبی ctrl+F5 هم میتوانید بدون در نظر گرفتن کوکی ها سایت را ریفرش کنید.

اینترنت خود را بررسی کنید

حتما از اتصال اینترنت خودتون مطمئن بشوید. به دلیل کند بودن سرعت اینترنت شما امکان دارد این ارور رو دریافت کنید. اگر اینترنت شما با کندی مواجه شده، با پشتیبانی شرکت اینترنت خودتون تماس بگیرید.

تغییر آی پی خود

با استفاده از نرم افزار های تغییر آی پی مجددا درخواست خود را ارسال کنید. در بعضی از موارد این روش جواب میدهد. برای تغییر آی پی از افزونه های رایگان مختلفی میتوانید استفاده کنید. برای مثال افزونه های کروم انتخاب رایگان و خوبی هستند.

با پشتیبانی سایت تماس بگیرید

اگر به این قسمت رسیدید، یعنی دیگه کاری از دست شما بر نمیاد و بهتره با پشتیبانی یا مدیر وبسایت ارتباط بگیرید. مشکل خودتون رو مطرح کنید و اجازه بدید اونها اتصال رو بررسی کنند.

بررسی ارور request timeout | راه رفتن مرد با عجله

بررسی ارور request timeout از سمت مدیر

اگه شما مدیر وبسایتی هستید که به این ارور برخورده، حتما تمامی مراحل زیر را برای رفع این ارور طی کنید.

بازگشت به نسخه قبلی

 اکثر مدیران سایت‌های مختلف از CMS وردپرس استفاده می‌کنند. وردپرس یک سیستم پایدار هست و معمولاً بعد از آپدیت نباید مشکلی پیش بیاید ولی اگر شما از وردپرس استفاده می‌کنید و دقیقاً بعد از بروزرسانی با این ارور برخورد کرده اید، وردپرس را به نسخه قبلی برگردانید. به احتمال زیاد مشکل شما همینجا حل خواهد شد.

بررسی افزونه‌ها

 درست است که افزونه‌ها به ما کمک بسیاری می‌کنند ولی بعضی اوقات ممکن است دردسر ساز شوند و سایت ما رو دچار اختلال کنند. به صفحه مورد نظر که این ارور دیده میشه برید. افزونه‌هایی که در آن صفحه استفاده می‌شوند رو غیر فعال کنید. به صفحه مورد نظر برگردید و سایت را ریفرش کنید. اگر مشکل حل شد ایراد از افزونه مربوطه است. بهتر است با پشتیبانی این افزونه تماس بگیرید.

بررسی قالب سایت

 قالب‌های آماده و مختلفی در دنیای وردپرس وجود دارند. که هر کدام متشکل از خط کدهای زیادی از PHP هستند. حتماً از اینکه آخرین نسخه قالب را استفاده می‌کنید اطمینان حاصل کنید و مطمئن بشوید که قالب شما با هیچ یک از المان‌ها یا افزونه‌هایی که نصب کردید تداخل نداشته باشد. برای این کار قالب سایت را غیر فعال کنید و ببینید مشکل رفع شده یا خیر. اگر مشکل از قالب شما بود، با پشتیبانی قالب تماس بگیرید.

بررسی ترافیک سایت

 در این مرحله ترافیک سایت رو چک کنید. این بدین معنی است که ببینید افت ترافیک ناگهانی داشتید یا خیر. اگر افت شدید ترافیک دارید، یعنی اینکه کاربرانی که به صورت معمول از سایت شما بازدید می‌کردند اکنون امکان ورود ندارند و مشکل از سایت شماست. برای رفع این افت ترافیک، بهتر است لاگ وبسایت و یا وب سرور خود را بررسی کنید.

بررسی هاست

 در آخرین اقدامی که ما به عنوان یک مدیر سایت میتونیم انجام بدیم این است که با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید. خیلی وقت‌ها این بخاطر DNSهای ست شده از شرکت هاستینگ است. همین‌طور مشکل میتونه به وضعیت کلود شما مربوط بشه که این موضوع رو باید با پشتیبانی شرکت هاستینگ در میان گذاشت. برای همین است که همیشه پیشنهاد می‌شود از شرکت معتبر هاست خریداری کنید و وسواس بیشتری به خرج بدید.

request timeout | پوشه با داده های پیدا نشده

نتیجه گیری

در این مقاله سعی شد به صورت مختصر دلیل و رفع ارور Request timeout رو بررسی کنیم. این ارور معمولاً از سمت سایت بوده و کاربر کاری نمی‌تواند انجام دهد. بسته‌های سرگردانی از داده در وب سرور دنبال مقصد اصلی خود هستند و اگر time این بسته‌ها بیشتر از مدت زمان تعریف شده سرور باشد، به مشکل برخورد. تایم اوت (timeout) اتفاق می‌افتد یا به اصطلاح سرور آنها رو دراپ میکنه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا